Aromatherapie

ADHD, hoog gevoeligheid, reuma, jojo-en, schildklierproblemen en slecht slapen zijn klachten die met essentiële olie te verminderen of zelfs te verhelpen zijn. Essentiele oliën gaan naar de ziektebron toe in plaats van symptoombestrijding. Onbewuste oorzaken kunnen verholpen worden door te werken met de natuur. Denk je eens in hoe je jezelf zou kunnen voelen zonder die klachten!

Iedere maand kun je genieten van een heerlijke Aromatherapie en Yin yoga. Laat je meenemen langs geuren die het speciale thema ondersteunen. Geniet van Yin yoga om de dieper gelegen spanning uit je lichaam te laten gaan. Je reinigt je Lymfen, je bloed voert oude afvalstoffen beter af. Je reinigt het bindweefsel, laat de kou gaan en verwelkomt warmte. Een warm bad, vol heerlijke geuren.

In de Yoga en aromatherapie les koppelen we een thema aan de les waarin we werken met aromatherapie. De oliën versterken ieder op z’n eigen manier de ervaring van de les. Een intense beleving!

Een vrijdagavond in de maand van half 8 tot 9 uur een aromatherapie yoga les. Wees er snel bij want er kunnen maar 8 mensen  bij zijn!