Beginnerscursus pilates

Pilates richt zich op de kleine spieren in het lichaam. Waar veel mensen beginnen met de Pilates lessen, komt het veelal voor dat de grote spieren willen overnemen. In een Pilates beginnerscursus leer je op een andere manier met je lichaam om te gaan.
Dankzij Pilates verbetert je houding, de balans in je lichaam komt terug, en klachten verminderen of gaan zelfs volledig weg. Pilates wordt echt werken als je de kleinere, houdingspieren aan het werk zet, en dat zijn we niet zo gewend. Veel bewegingsvormen doen veel met de grotere spieren van het lichaam, waardoor de meer kleine spieren een beetje een ondergeschoven kindje zijn. In Pilates leer je de tijd te nemen voor je training waardoor erop dieper niveau heel veel kracht kan ontstaan! Het is een heel laagdrempelige manier van bewegen en voor jong en oud te volgen.
In de Beginnerscursus leer je over het toepassen van de beste buikspieroefeningen: de ademhaling. Als jouw ademhaling niet helemaal lekker loopt, is dit een uitnodiging voor het verzwakken van je core. Tijdens de cursus leer je over het belang van soepele gewrichten, leer je hoe je de onderbuikspieren nu ├Ęcht zou moeten trainen en hoe je het hele lichaam met elkaar laat samen werken. Het is een prachtige methode die jouw lichaam opnieuw leert te bewegen en met kracht leert omgaan.
De cursus kost 120 euro voor 5 woensdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur
  • 1 maart
  • 8 maart
  • 15 maart
  • 22 maart
  • 29 maart

Na de cursus zou je kunnen instromen in de reguliere matlessen. Goed voorbereid, weet je waar je op moet letten en wordt je daarmee sneller bewust van hoe de oefening uit te voeren is.

Meld je alvast aan via de contactpagina of via info@Joli-Vie.nl