Ons team!

Jolinde Lampe

Jolinde geeft Vinyasa yoga, Yin yoga, Pilates en geeft de Pilates lessen in prive of in duo vorm.

Mijn naam is Jolinde Lampe, eigenaresse van Joli Vie Yoga en Pilates studio in Sneek. In 2017 startte ik met lesgeven, waar ik eigenlijk vooral de Yoga opleiding voor mezelf deed merkte ik al gauw hoe leuk het was om met elkaar de mat op te gaan. Daarvoor reisde ik de wereld rond in de Luchtvaart en was altijd onderweg. balans tussen lichaam en geest vind ik op de yoga mat, en dankzij de bewegingen en de ademhaling voelt dit als thuiskomen bij mezelf. Door een burnout leerde ik te voelen wat mijn grenzen zijn en terug te komen bij mijn kern. Yoga hield me aan de grond, waardoor ik letterlijk beter kon aarden. De Het yoga pad heeft me afstand laten doen van dingen die me niet meer dienden en daarvoor zal ik voor altijd dankbaar zijn. Want hoe zuiverder je lichaam.. hoe zuiverder je geest, en dit neem je altijd mee je dagelijks leven in. In mijn vrije tijd ben ik veel in de Natuur, doe aan wildplukken en werk met kruiden en Aromatherapie. Als Natuurvoedingsdeskundige help ik bij het ontgiften van het lichaam dankzij Detox kuren maar help ook bij het opbouwen van een gezond en dienend (plantaardig?) voedingspatroon. Voor mij is voeding de basis van Yoga, waarin mijn visie op gezondheid gebasseerd is op de Ayurveda. Mijn derde Passie is Pilates, waarbij het bekken centraal staat en de basis van Vertrouwen sterker wordt. Dankzij Pilates verbeterd je houding en daarmee het zelfvertrouwen. Het is een cadeautje om lichaamswerk te mogen doen in combinatie met voeding.

Laura Hofing

Laura geeft zo af en toe Yin yoga lessen als invalster bij Joli Vie.

Mijn naam is Laura Hofing en ik val op dit moment met veel plezier in bij Jolinde! Begin 2019 kwam de Yin Yoga op mijn pad en ik was op slag verliefd! Wat volgde was de docentenopleiding, verdere scholingen en het lesgeven. Mijn gezinsleven met twee kinderen, werk als trajectbegeleider bij Wender en sport maken dat het leven vaak druk en gevuld is. Yin brengt voor mij de balans in het leven, er is geen Yin zonder Yang.
Yin Yoga staat voor Your Inner Nature. Verbinding maken met jezelf, te ervaren en beleven wat er op dat moment aandient. Yin helpt om met aandacht bij jezelf te zijn en te luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. YIN heeft een helende werking, het verzacht en kan helpen dingen te accepteren. Ik omarm de voor mij meest gevreesde houdingen, omdat ze mij dichter bij mezelf brengen.
Ik draag de Yin Yoga met enthousiasme en vol liefde over aan de mensen die bij mij lessen komen volgen. Een beleving met geuren, stilte, muziek en aanrakingen om geraakt te worden. Ik gun een ieder toe om in alle drukte naar binnen te keren en contact te maken met jou…En ik zie een ieder graag bij mij op de mat!
Namasté
Laura Hofing

Megan

Megan geeft Vinyasa yoga op zaterdagochtend en is invalster voor de andere Vinyasa yoga lessen.

Upon taking my first yoga class over a decade ago I was hooked: “finally, a practice that gave me a peaceful state of mind and connection to myself!” Having the fortune to have practiced, learned and been greatly influenced by such a beautiful and diverse yoga community in Los Angeles I embarked on the quest to become a yoga teacher herself. I earned my 200-hour Registered Yoga Teacher (RYT) credential through the Yoga Alliance in Algarve, Portugal and is certified to instruct all types of yoga that fall under the Hatha Yoga umbrella.
I am excited to continue my years long journey within the yoga community here in the Netherlands. I am from Los Angeles, California. My wish is to share the gift of yoga with others and believes that yoga is truly for everyone! I define yoga as a relationship built in oneself between the mind, the body and breath. “Yoga is for creating space in your own body free from obstacles, yoga is freedom & release.” My goal is to help others find this release to comfortably and competently practice yoga throughout life. She holds a very special place in her heart for Vinyasa yoga, likely the most popular style practiced in the West, this will be a strong focus in many of her classes. “I am looking forward for all of us to create an environment with good vibrations, a space to learn, to relax and always have a lot of FUN!”