Skip to main content

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen, het liefst op alle mogelijke bewegingsmogelijkheden, afhankelijk van het specifieke lichaamsdeel. Je lichaam blijft dankzij beweging gezond tot op celniveau. Omdat de zwaartekracht op onze schouders leunt moeten we geregeld, het liefst dagelijks, de wervelkolom tot een uiterste rekken zodat het zenuwstelsel en alle spieren die aan de wervels hechten de juiste boodschappen kunnen blijven doorvoeren. Yoga en Pilates zorgen er beiden voor dat de wervelkolom gezond blijft als basis voor alles in jouw lichaam. 

Je lichaam is een weerspiegeling van wat je dagelijks doet en hoe je jezelf voelt. Samen leren werken met je lijf begint bij bewust bewegen, hoe ga ik met mezelf om? Naast beweging is het belangrijk dat je lichaam de tijd krijgt om zich te herstellen na activiteit, dit zal de houding van binnen uit versterken. 

Pilates is een 100 jaar oude methode die zichzelf telkens weer bewezen heeft. Het is een manier om in je kracht te staan. Het helpt je lichaamsbewust te worden en diepe spierkracht te creëren. Een optimale houding is waar je aan werkt met Pilates. Je werkt in liggende oefeningen aan het stabiliserend vermogen van je lichaam. In Pilates lessen doe je oefeningen op de mat, met een Magic circle, een fitness bal of met eigen lichaamsgewicht, je kunt kiezen voor de Pilates reformer en de wall units.

In de studio ervaar je Ayurveda, Yoga en Pilates. Ze vormen een voedingsbodem die zorgt dat je jezelf verbind met wie je bent en hoe je jezelf voelt. Je komt uit je denken en verbind je denken met je lijf en hart. Ben je nieuwsgierig naar de lessen? Je bent meer dan welkom om eens te komen ervaren!

Namasté,
Jolinde