Een Stilte dag, tijdens Volle maan, waarin jij jezelf verbind met je lichaam. Na een kleine uitleg gaan we samen de stilte in. We beginnen de dag met een klankschalen bad, Simone en Heleen nemen je mee in een helende reis door klank waardoor je meer in je lichaam komt en je geest tot rust komt.

Na het klankbad neemt Jolinde je mee in Yoga en Aromatherapie, waarin je reukorgaan gevoed wordt door heerlijke geuren die je lichaam en geest tot rust brengen. Laat je lichaam zijn waar het wil zijn en maak ruimte voor alles wat er gezien wil worden. Geuren versterken je gemoedsrust en de ontspanning in je lichaam!

Na de yogales nemen we pauze, waarbij de lunch klaar staat. Een vegetarisch buffet met allerlei gezonde voeding. Het Wilhelmina park is vlakbij, waar je altijd even naartoe zou kunnen wandelen. Als we pauze hebben gehad gaan we weer naar binnen om vanuit het diepere bewustzijn wat we hebben gecreëerd expressie te gaan geven op papier. Je schrijft een brief aan jezelf, en we doen het Volle maan ritueel.

Na het Volle maan ritueel neemt Heleen je mee terug naar klank. Muziektherapie is wat deze liefdevolle dame letterlijk àdemt. Samen met Simone zetten zij een samenspel van klanken neer, waarbij je uitgenodigd wordt om jezelf te laten horen, jouw innerlijke stem te vinden en deel te nemen aan de muziek.

Wij met z’n drieën kijken uit naar een prachtige dag tijdens Volle maan om met jullie in stilte onze wijsheid en passie te delen. Laat je maar meevoeren op de muziek, langs geuren en yoga, en het heerlijke eten. Alle zintuigen worden gevoed tijdens deze mooie dag.

Met veel licht en liefde,

Jolinde, Heleen en Simone