De Maancirkel en Cacao ceremonie

  • omarm de Natuurlijke elementen in je lichaam
  • leer over jouw menstruatie cyclus
  • ervaar hoe je kunt leven met de maanstanden
  • iedere maand een nieuwe sterrenteken centraal
  • geniet van de rust en meditatieve momenten voor jezelf
  • schrijf vanuit je hart en laat je hart openen door ceremoniele Cacao

Tijdens de Volle maan en de Nieuwe maan kun je bij Joli vie twee Speciale Yoga avonden ervaren. De Nieuwe maan is een vruchtbare periode van nieuwe intenties zetten. De Volle maan is de tijd waarin we loslaten wat niet langer nodig is om met je mee te dragen.

Als we de oude rituelen en wijsheid van de Natuur weer kunnen toepassen aan ons leven en in ons lichaam, verdiept je gevoelsleven. Het zijn heerlijke avonden waarin je jezelf kunt onderdompelen in Yoga en de Natuur. Iedere maand staat er een ander Sterrenbeeld centraal, in de Yoga lessen ervaar je de kwaliteiten van het Sterrenbeeld langskomen. Met de nieuwe maan nemen we de tijd voor rust en meditatie. Tijdens Volle maan geniet je van ceremoniële Cacao in combinatie met Yin yoga. 

Met Volle maan is de Maanceremonie in combinatie met Cacao, waardoor je een verdiepende reis naar binnen ervaart. We starten met het drinken van de Cacao, nemen een moment van meditatie en we gaan lekker genieten van Yin yoga! Schrijf gedurende de workshop jouw intenties op in je Journal, en laat daarmee los wat je niet langer dient. Maak je klaar voor een mooie en nieuwe maand die voor je ligt. 

Volle maan cacao ceremonie- 18 januari

Nieuwe maan – 1 februari

Volle maan cacao ceremonie – 16 februari

Nieuwe maan – 2 maart

Volle maan cacao ceremonie – 18 maart

Nieuwe maan – 1 april

Volle maan cacao ceremonie – 16 april

Nieuwe maan – 30 april

Volle maan cacao ceremonie – 16 mei