Mediteren kun je leren

Juist in de stilte valt zoveel te leren over jezelf en over het leven. Ons brein maakt het ons soms maar al te moeilijk om in het nu te leven. We houden vaak vast aan dingen omdat we ze als vertrouwd zien. Terwijl het juist veel beter zou zijn om los te komen van het verleden en de dingen die ons belemmeren in ontwikkeling en liefde.

In deze workshop leer je wat meditatie is, hoe het je leven kan verrijken en ga je naar huis met verschillende oefeningen om jouw leven veerkrachtiger en rustiger te maken. Heb je last van spanningsklachten, ben je snel overprikkeld of worstel je met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel dan is deze workshop iets voor jou.

Follow up workshop Verandering dankzij Meditatie:

Fitness voor je geest, dat is Meditatie. In de eerste workshop leerde je wat meditatie is, en wat het jou kan brengen. In deze workshop gaan we de verdieping in, je leert jouw belemmerende patronen te veranderen met mediatie. Hoe je dat doet, daar beginnen we in deze workshop mee. Je krijgt weer meer zelfvertrouwen als je bewust deel neemt aan je leven in plaats van te reageren vanuit impulsen. Leer observeren in plaats van reageren, en weer te voelen in plaats van te vluchten voor je gedachten. Een mooie avond, vol inspiratie om verandering in gang te zetten.

Kosten van de workshops zijn 25 euro per persoon. Wil jij de workshop met een groepje vriendinnen of collega´s boeken? Dat kan! Neem contact op via de contact pagina.