Pranic healing

Pranic Healing is een simpel en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. Pranic Healing is een heel effectief healing systeem dat is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. De methode maakt gebruik van prana, ook wel genoemd levensenergie, om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit. Zo kan het zijn dat er verstorende energie aanwezig is in het omliggende energieveld die opgeruimd wordt, hersteld wordt en daarmee gevitaliseerd.

Prana is een energie waar veel over wordt gesproken in Yoga. Waar Prana gemakkelijk door hoort te stromen is dit niet altijd het geval. Iedere persoon heeft wel een bepaalde plek waar stress en spanningen gemakkelijk vast komen te zitten. Zo kunnen er verstoringen ontstaan waar Prana stagneert en er klachten ontstaan. Deze zwakkere plekken van het lichaam worden in Pranic healing gevitaliseert nadat de zwaarte weggehaald wordt. We laten Prana stromen op energetisch, emotioneel, fysiek en mentaal niveau. Naast Pranic healing helpen Yoga en ademhalingsoefeningen het lichaam in Prana te laten doorstromen.

Pranic healing kan bij kleinere klachten hulp bieden, maar kan ook op dieper niveau onderliggende klachten opruimen. Na een kort gesprek wordt er gekeken wat er nodig is en waar extra aandacht bij nodig is. De Healing kan zittend in een stoel gedaan worden waarna er een meditatieve staat zal ontstaan en de healing plaatsvinden.

Een Pranic healing behandeling kost €70 euro. De healing kan ook op afstand plaatsvinden.