Dag mooie, lieve vrouw.

Misschien wil je meer innerlijke rust, zelfvertrouwen of meer uit je leven halen. Het zijn allemaal spiegels die jou laten zien dat er iets niet klopt in je leven. Leef je voor een ander of voor jezelf? Spiegelen mensen in je omgeving de delen van jou waarin je nog meer voor jezelf mag opkomen? Veel van deze dingen komen vanuit je vroege jeugd. Als we kunnen leren van ons verleden, de lessen kunnen integreren en meer authentiek durven zijn gaat ons leven een volledig nieuwe wending op. Dat is spannend, omdat verandering onbekend is. Daarbij kan coaching je de hand bieden om stapje voor stapje toe te werken naar een leven dat meer vanuit jou komt. Je ervaart meer vrijheid en trekt het leven aan dat bij joù past, het leven dat van binnenuit komt in plaats van andersom.

Vrouw zijn is expressie geven aan wie je bent, jezelf accepteren zoals je bent, het leven naar joù toe laten komen. Vrouw zijn is verzachting, zelfliefde en vertrouwen. Dat is niet zo gemakkelijk in de tegenwoordige tijd waarin we steeds meer van onszelf verlangen en verwachten. Het lichaam sluit zich door angst om opnieuw pijn gedaan te worden. Yin, vrouwelijkheid, is nog helemaal niet zo lang geaccepteerd waardoor het voor veel van ons nog spannend is om ècht te openen. De vrouwelijke kracht is kwetsbaarheid, een kracht die bergen kan verzetten. Waar we generaties lang hebben gedacht dat we net zoals mannen moesten zijn om in de wereld te kunnen blijven staan. Innerlijke kracht is voor vrouwen heel anders, daar zit de vrijheid die je zoekt. Een twee wekelijks contact middels coaching en lichaamswerk helpt jou dat moment voor jezelf te maken waardoor je leven een nieuwe, natuurlijke wending op gaat.

Vrouwen hebben de neiging om veel te denken. We houden van kletsen, en doen dat veel met woorden die niet zo zeer èchte gronding hebben. Stabiliteit vinden in jezelf begint bij aarden. Niet langer de schouders eronder, maar leven vanuit je hart en… je baarmoeder. Onze kracht zit in de baarmoeder, het huis van het intuitief weten, waaruit ook de echte woorden komen die uitgesproken willen worden. Waar vrouwen snel de neiging hebben om woorden te gebruiken om de energie die we voelen duidelijk te maken is het ook ons lichaam dat de kracht heeft om duidelijk te maken wat je wilt. Lichaamstaal is hierbij belangrijk om mee te oefenen, de energie die je voelt hoeft dan niet met woorden naar buiten te gaan maar al voelend word je letterlijk de energie die je wilt uitstralen. We gaan dan ook aan de slag met je lichaam, zodat je meer de stabiliteit in jezelf leert te vinden in plaats van dit buiten jezelf te zoeken in eten, je geliefde, je werk of andere zaken die jou zekerheid schijnen te bieden.

We doen Innerlijk kind werk, gestuurd naar een meer volwassen Jij. Je leert je intuitie en je gevoelens daarbij te omarmen. We gaan aan de slag met je schaduwkanten waardoor je er niet langer bang voor hoeft te zijn. Je wordt een compleet mens waarin je ièder aspect van jezelf leert omarmen. Je leert er te zijn voor jezelf, zeker op de momenten dat je zo hard voor jezelf kunt zijn. Ja.. vrouwen, we mogen leren er voor onszelf te zijn.

Wat betekent het voor jou om je te laten dragen, op je intuitie te vertrouwen, je schaamte los te laten voor je lichaam en met zelfvertrouwen de dingen te doen? In de coaching leer je alles te belichamen wie je bent. Dit doen we door gesprekken, lichaamswerk en het in kaart brengen van jouw innerlijke criticus. Samen sturen we aan op authenticiteit.

Het programma bestaat uit twee wekelijks contact. We kunnen dit uitbreiden met een wekelijkse les op de Pilates Reformer en/of prive Yin yoga of Vinyasa yoga. We werken toe naar meer lichaamsgevoel en een steady geest. Het programma duurt minimaal 3 maanden en is uit te breiden met een half jaar of een jaar.

De pakketten zijn:

Vrouwen empowerment

Inner peace  3 maanden € 695 met Yoga, meditatie, intuitie vergroting en je eigen anker zijn

Inner strenght 6 maanden € 595 met Pilates, verbetering van je mindset en bouwen aan je zelfvertrouwen

Embody You  1 jaar € 495 met Yoga en Pilates, doelen stellen, structuur opbouwen en de volledige belichaming van wie jij bent

Uitbreiding met de Pilates Reformer en Yoga lessen is mogelijk

Wat je leeftijd ook is, het is nooit te laat om in jezelf te investeren. In jezelf investeren betekent jezelf op waarde schatten. Soms voelt het nog niet de tijd om dit te doen, maar is het slechts je oude overtuiging dat je het niet waard bent. Zodra je de eerste stap zet richting coaching, zal je waarschijnlijk nog een aantal keren gedachten krijgen die je terug willen brengen naar je kleine en vertrouwde ik. Als je het gevoel hebt niet de middelen te hebben om voor jezelf te gaan is dat meestal juìst het teken dat je dit wel nodig hebt. Lieve jij, er zijn altijd mogelijkheden te verzinnen als het om het financiele plaatje gaat. Je bent het waard om jouw leven 100% te leven!

Je kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen om te kijken naar jouw wensen en behoeften via de contactpagina of mailen naar info@Joli-Vie.nl