Yin en Meditation XL

Yin yoga, en dan twee uren genieten. Dat is echt een cadeautje aan het begin van jouw dag. Ken je dat gevoel, stijf zijn in de ochtend?  In de ochtend is ons lichaam nog koud, en daarmee de spieren ongebruikt. Omdat jouw lichaam juist in de ochtend stijver aan voelt, maken we daar gebruik in de Yin XL.

We gaan langs verschillende houdingen zodat jouw bindweefsel zich langzaam maar zeker los maakt van verkleving en stijfheid, waardoor het zichzelf gezonder maakt. Klachten verminderen, je voelt je lekkerder in je vel als je Yin yoga doet! Veel klachten ontstaan vanuit stress, en deze stress hoeft niet lichamelijk te zijn maar kan ook mentaal zijn. Soms is het zelfs voedingsstress of een chronische reactie op iets uit je omgeving. 

We kunnen in een teveel aan Yang blijven hangen in onze levens. Op een Yin manier met je lichaam om leren gaan is heel erg belangrijk voor het behouden van de balans in je energie. Daar nemen we in deze zondagochtend extra lang de tijd voor. Geniet van dit moment voor jezelf, en laat het Yang maar even los. 

Iedere XL les geeft jou extra tijd om lekker te genieten van ontspanning en verbinding met jezelf. We beginnen om half tien, op zaterdag. 

De eerst volgende data van de Yin XL zijn:

  • 29 maart  Lente editie!

  • 3 mei