Yoga en Ayurveda op Ibiza

🌸Een retreat op Ibiza. Je kunt in oktober dan ein-de-lijk weer mee gaan tijdens een lang weekend of een midweek! Nadat we het afgelopen jaar even geen mogelijkheden zagen, zal er dit keer in oktober weer een Retreat georganiseerd worden. Even twijfelde ik over het eiland Ibiza, maar na de vorige keer zo genoten te hebben gaan we toch gewoon weer naar dit mooie plekje. Het eiland Ibiza ademt rust uit en is heel toegankelijk. Iedere dag Yoga en heerlijk vegetarisch eten is een ware beleving.

🌸Een Yoga retreat is echt even tijd voor jezelf, want tijd maken voor jezelf moet je jezelf gunnen. Een hele week lang lekker in de rust met vegetarisch eten en rustige Yoga, zalig. Het retreat laat jou ontvangen, je komt tot rust en je komt even helemaal aan jezelf toe. De Yoga lessen en het eiland openen je hart, dat heb ik de laatste keer echt ervaren. De combinatie van Yoga, lekker eten, ècht even alleen even aan jezelf toekomen is heerlijk. Je mag het helemaal ervaren op jouw manier. Even niks, of juist wel het eiland over want er is een hoop te doen en te zien! Gewoon extra lief voor jezelf zijn.
🌸Er is een Yoga les in de ochtend en op aanvraag kunnen we privé lessen plannen. Je eet Vegetarisch en Ayurvedische eten dat verzorgt wordt tijdens het ontbijt en het diner èn je kunt je inschrijven voor een wel heel bijzondere massage.
🌸 Het strand is 0,6 km van het huis vandaan, waardoor het prima is als jij de hele week lekker in de buurt wil blijven. Je hebt een kamer die je kunt delen met iemand die met je mee komt, of je kunt kiezen voor je eigen kamer. Een autootje huren is handig, maar geen must met het strand zo vlakbij.
🌸Een retreat op Ibiza, is echt een plek waar de dingen op z’n plek vallen. Waar het eiland twee gezichten heeft is de natuurrijke omgeving van het eiland minder bekend. Hoe hip het ook kan zijn, op het eiland kan iedereen helemaal zichzelf zijn en die sfeer is uniek.
🌸Op 25 mei is het Volle maan. Daar hebben we een extra Yogales in de avond. Zet hier je zuivere intenties voor na het Retreat en laat los wat je niet langer dient, de maan staat je vandaag bij. Een retreat is dè tijd om dingen een plek te geven, dingen los te laten en ook om iets nieuws van jezelf te ontdekken. Ook maken we een uitstapje naar de meest heilzame plek van het eiland waar je stil zal vallen. We gaan op zondag naar dé plek om te kijken naar de zonsondergang. En vergeet ook de marktjes niet want die zijn echt heel leuk om mee te maken. Ibiza ademt rust, je innerlijke natuur, licht en Liefde uit.
🌸 De bijdrage van het Yoga en Ayurveda Retreat zijn voor de week van zaterdag 21 mei t/m zaterdag 28 mei €1111 . Kom je liever alleen en wil je een eigen kamer? Geef het dan even aan bij de aanmelding. De kosten zijn inclusief overnachting, de Yogalessen, de massage en het eten en drinken. Heb je hulp nodig bij het regelen van je vlucht en/of auto, dan help ik je daar graag bij. 
🌸In liefde, rust en eenvoud,
Jolinde