Yoga en Bekkenmassage

Yoga en massage kennen elkaar vanuit de Thaise traditie. Het is een massage waarbij je op de Yoga mat ligt, in de bekende eindhouding Savasana. In de Yoga massage ervaar je de Yoga houdingen in combinatie met zachte druk van de handen van de massage therapeut. Het is een massage die in kleding gedaan wordt.

Vanuit mijn passies voor Yoga en het bekken ontstond de Yoga en Bekkenmassage. Bij deze massage komt geen olie te pas. Een Yoga en Bekkenmassage is een massage die je in kleding op de Yogamat ontvangt, daarmee is de massage erg toegankelijk.  De houdingen herken je als je Yoga beoefend zeker terug. De bewegingen worden verbonden met het openen en bewegen van de gewrichten, met de nadruk op het Bekkengebied.

Door de Yoga houdingen, de stretches van het bindweefsel en de ademhaling maak je ruimte in je lichaam. De Yoga massage start met ademhalingsbeoefening en het openen van het hart middels mudra’s, handgebaren. Yoga en massage verbonden met elkaar leert je daardoor ook je eigen Yoga practise te verdiepen. Een hele fijne ervaring die zacht is voor lichaam en geest.

De Yoga en bekkenmassage duurt anderhalf uur en kost €70 euro.