Skip to main content

Over de docent

Zwanger (y)in verbinding is ontwikkeld door Hypnotherapeut, Yin Yoga en HypnoBirthing docent AnneMeijs Schuurman. Vanuit haar achtergrond, eigen zwangerschappen en jarenlange ervaring, hanteert AnneMeijs doeltreffende elementen vanuit de Yin Yoga, Intuïtieve ontwikkeling, HypnoBirthing, zwangerschapsyoga en mindfulness. Maar dan wel op een geheel eigen wijze. Ze is sprekend voorbeeld van hoe je een leven met je gezin voorop, combineert met terugkeren naar de rust in jezelf, om vanuit hier liefdevol te zorgen voor jezelf, je naasten en de wereld. Opvallend: alles wat ze liefdevol en vol enthousiasme uitdraagt, heeft ze zelf beleefd en doorleefd.

Kosten € 199,-
Hiervoor ontvang jij onder andere:

* 6 bijeenkomsten van 1,5 uur
* Fijne audio’s ter diepe relaxatie voor thuis
* Uitgebreid theoretisch materiaal
* Informatieve filmpjes voor thuis
* Begeleide meditaties voor thuis
* Op maat ondersteuning tijdens het traject

Naast de zes wekelijkse contactmomenten met de groep, ontvang jij ook veel waardevol materiaal voor thuis. Zodat je ook na afronding van de cursus alles voldoende kunt herhalen, nog meer kunt integreren en eigen maken.

Review van Marike

Heel dankbaar ben ik voor deze cursus. Het heeft mij tijdens de zwangerschap erg geholpen de rust te vinden en beter voor mijzelf te zorgen. Ondanks dat ik al veel yin yoga deed, wist ik niet hoe je tijdens de zwangerschap yin yoga hoort uit te voeren. Hierdoor heb ik voordat ik de cursus deed last gehad na de yoga. Door middel van de cursus maakte ik de yoga comfortabeler voor mijzelf waardoor ik nog meer yin mocht worden wat ook erg past bij de zwangerschap. Door de liefdevolle en duidelijke uitleg van AnneMeijs heb ik veel geleerd over de werking van het lijf tijdens de zwangerschap en bevalling en dat het ervoor gemaakt is. Daarnaast door middel van hypnose mijn beperkende gedachten verwijderd uit mijn hoofd. Hierdoor vol vertrouwen naar de bevalling toegeleefd en, mede door geluk natuurlijk, een heel positieve bevalling gehad op de manier die ik voor ogen zag. En dat voor een eerste keer!

Review van Vera

Al googlend naar zwangerschaps cursussen, kwam ik bij AnneMeijs de perfecte combi tegen: yin yoga en hypnobirthing in één. En wauw, wat een relaxte lessen en een super fijne sfeer. Echt een avond om samen met je ongeboren kindje te connecten en jezelf in de relax modus te brengen. Ook uitleg over hoe het lichaam werkt en alles wat je maar wilt/ moet weten over bevallen en daarna. Ik zou iedereen aanraden om deze lessen mee te pakken, want voor mij is het van zo’n grote waarde geweest. Positief, relaxed en vol vertrouwen ga ik mijn laatste weken zwangerschap in.

Meer informatie en aanmelden

Stuur een e-mail naar AnneMeijs Schuurman via:
info@centrumproza.nl

Of vul het formulier in op de pagina:
https://www.centrumproza.nl/hypnose-friesland-zwangerschapsyoga/
.