Ayurveda zegt dat Agni, ons innerlijke (spijsverterings)vuur, de basis is van gezondheid. En waar dit niet helemaal lekker loopt kunnen er allerlei klachten ontstaan. Geregeld wordt het innerlijke Vuur, het verteringsvuur in maag en darmgebied maar ook het verteren van gevoelens en emoties, onderdrukt. Je kunt dan heel gezond eten of veel bewegen, maar echt gezond voel je jezelf dan niet. Door even een stapje terug te doen help je jouw lichaam op te ruimen en te herstellen. We versterken Agni door voeding, Yoga en kruiden.

Om jezelf en je gezondheid een cadeau te geven, kun je Ayurveda starten met een weekprogramma. Gedurende de week voed je jouw lichaam met speciale voeding gedurende vijf dagen. Het is ontgiften, herstellen en voedden op Ayurvedische wijze. Tijdens deze week eet je gezond, plantaardig en zorg je ervoor dat je spijsvertering beter werken gaat. Je neemt de tijd voor jezelf, ontvangt een boekje met informatie waarin je ook je observaties bij houdt. Het is een week die zacht en mild is voor lichaam en geest, en die ervoor zorgt dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Samen met de Privé Ayurvedische Yoga zal de cirkel rond zijn, de lessen kunnen we samen inplannen en worden op jou persoonlijk aangepast.

Het is een fantastische week voor jezelf, waarin je heel lekker eet. Het is een week waarin je al je vragen kunt stellen, zal leren over voeding en kruiden, en momenten van rust op de Yogamat ervaart. We starten de week met een introductiegesprek, je ontvangt het boekje met de recepten thuis, je ervaart een prive Ayurvedische Yoga les en we eindigen de week met een Evaluatiegesprek waarin je de Evaluatie op papier ontvangt zodat je na de week verder kunt met opbouwen. Ayurveda heeft voor ieder een speciaal leefstijladvies.

De Ayurveda en Yoga week is op ieder moment te boeken maar wordt het best gedaan gedurende de overgangsseizoenen.