Veel mensen hebben niet door dat ze lopen met zware energie, die jouw energie op een negatieve manier beïnvloedt. In het energetische lichaam om jou heen bevind zich dan energie die niet bij je hoort, en soms zelfs niet eens van jou is geweest. Na een langere tijd gaat deze energie zich opstapelen in de zwakkere delen van het lichaam. In yoga schonen we ons energetische lichaam door oefeningen, met Pranic healing doen we dit door middel energie. Je voelt je na de behandeling lichter, alsof je weer ruimte hebt in je hoofd en je lijf. Je wordt schoongemaakt, en weer opgeladen.

Deze helingmethode richt zich op het verbeteren van Prana in jouw lichaam. Prana is levenskracht. Het is niet zo zeer zuurstof, zoals vaak gedacht wordt, maar het is een stromende energie. Overal om ons heen is Prana aanwezig. Zo is het te zien in de lucht, in de aarde, vanuit de zonnekracht. Met Pranic healing maken we gebruik van Prana waarbij de healer jouw lichaam helpt om beter te kunnen doorstromen.

Na enkele behandelingen voelt de energie zachter, vitaler, minder of niet langer beladen. Dit is nodig om lekker in je vel te zitten. Een methode die helpt bij tal van klachten. Neem gerust contact op om te kijken of deze methode jou kan helpen je energie te versterken.

Ayurvedische yoga therapie

De Ayurveda is een 5000 jaar oude Levensfilosofie die uitgaat van preventieve genezing. We gaan uit van drie verschillende lichaamstypen, de dosha’s.  Deze dosha’s bevatten alledrie een verschillend leefstijl advies. Door middel van de juiste kruiden, voeding, beweging en het kiezen van ritme gericht op jòuw persoonlijke dosha kom en blijf je in balans.

De yoga therapie is een anderhalf uur durende Yoga les volledig afgestemd op jou. Deze les gaat dieper dan een gewone les vanwege de gerichte houdingen die jouw lichaam nodig heeft. In de les openen we het lichaam dankzij yoga en de ademhaling. Zodra je fysieke spanning los kunt laten zal je ook mentale rust kunnen ervaren. Het lichaam ervaart meer vrijheid, je wordt je bewust van patronen en kunt herstellen van trauma.

Deze vorm van yoga is voor jou als je de diepte in wilt gaan en een terug komende klacht hebt in je lichaam. Het lichaam is van nature vrij en hoeft spanning of een emotie niet langer vast te houden dan 90 seconden, verbazingwekkend toch? Juist omdat wij de dit vaak niet toe laten houd het vast aan het lichaam, langer dan nodig.

In de Yoga therapie wordt gebruik gemaakt van Pranic healing, Yoga, Aromatherapie en ademwerk. Natuurlijk is de Yoga voor één keer te boeken maar de beste resultaten is het goed om een aantal lessen te boeken.  Het lichaam openen en leren voelen heeft tijd nodig. Dit, zodat je in zelfvertrouwen groeit en je belemmerende overtuigingen en saboteurs in gaat zien. Zeker bij trauma, je lichaam heeft een verhaal aangenomen om je te beschermen voor de pijn waardoor het moeilijk is om individueel trauma te leren loslaten.

De les duurt 90 minuten, we sluiten af met een kopje thee.