Skip to main content

Melt methode 1 en 2, de introductieworkshop

Dankzij het ouder worden, dankzij stress, te veel zitten of zelfs sporten en ook onze voeding drogen we uit, waardoor het belangrijker wordt om ruimte te maken voor verzorging van ons bindweefsel, net zoals we ons gebit verzorgen. Bij MELT doe je oefeningen waarmee je de kwaliteit van je bindweefsel verbetert, wat pijn en stijfheid vermindert.  Dankzij Melt werk je aan diepere lagen binnen je lichaam, je wendt het zelfherstellende vermogen aan. Met MELT kun je de helende werking van het eigen herstellende vermogen op peil brengen. Het fijne van Melt is dat je je lekkerder in je vel zult voelen, vooral als je het regelmatig doet.

Voor wie is MELT? 

MELT is voor jou als je het verouderingsproces in je lichaam witl vertragen en pijnvrij wil leven. Als je boven de 50 bent en actief, mobiel en onafhankelijk wil blijven, òf voor jou als je veel sport en vanuit de basis wilt leren werken met het zelfherstellende vermogen.

Hoe kan MELT je helpen? 

MELT is gemakkelijk te leren en het geeft meteen resultaat. MELT  helpt je gemakkelijker in slaap te vallen en beter te slapen, en dus overdag meer energie te hebben. Het helpt je stress en spanning te verminderen. Het fijne van Melt is dat je je lekkerder in je vel zult voelen, ook lang nadat je hebt MELT gedaan. Melt geeft je zelf mogelijkheden om te werken aan het verbeteren van je gezondheid.

De introductieworkshop

Tijdens de introductieworkshop op 17 februari leer je Melt kennen. Je kunt de Melt methode ervaren vanuit de basis en oefent met verschillende materialen. Je ontvangt bij deze workshop het speciale Melt fascia balletje ter waarde van €20. Daarnaast kun je op deze dag gebruik maken van de 10% korting op verschillende Melt materialen.

De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur met een uur middagpauze. Je kunt je aanmelden via de contactpagina. De kosten van de workshop zijn €98,-.

Rob Beenker, gecertificeerd internationaal instructeur van de MELT-methode, Shiatsu Therapeut en Yoga Docent, neemt je mee in de wereld van fascia en triggerpoints. Meer over Rob: www.vitaliteitsmassage.nl

Wat neem je mee:

– draag makkelijke kleren, zodat je makkelijk op de grond kunt werken
– warme sokken
– een Yogamat of handdoek
– je eigen lunch of je kunt in Sneek verschillende restaurants vinden voor lekkere broodjes en soepjes