Pranic Healing

Veel mensen hebben niet door dat ze lopen met zware energie, die jouw energie op een negatieve manier beïnvloedt. Zodra je dit jaar na jaar doet, kunnen er klachten ontstaan. In het energetische lichaam om jou heen bevind zich dan energie die niet bij je hoort, en soms zelfs niet eens van jou is geweest. In yoga schonen we ons energetische lichaam door oefeningen, met Pranic healing doen we dit door middel energie. Je voelt je na de behandeling lichter, alsof je weer ruimte hebt in je hoofd en je lijf. Je wordt schoongemaakt, en weer opgeladen.

Deze helingmethode richt zich op het verbeteren van Prana in jouw lichaam. Prana is levenskracht. Het is niet zo zeer zuurstof, zoals vaak gedacht wordt, maar het is een stromende energie. Overal om ons heen is Prana aanwezig. Zo is het te zien in de lucht, in de aarde, vanuit de zonnekracht. Met Pranic healing maken we gebruik van Prana waarbij de healer jouw lichaam helpt om beter te kunnen doorstromen.

Na enkele behandelingen voelt de energie zachter, vitaler, minder of niet langer beladen. Dit is nodig om lekker in je vel te zitten. Een methode die helpt bij tal van klachten. Neem gerust contact op om te kijken of deze methode jou kan helpen je energie te versterken.

Deze behandeling wordt gegeven door Jolinde Lampe.