Skip to main content

Slow living Yoga weekend

Het begin van het jaar kan een dubbel gevoel meegeven. De maatschappij nodigt uit om vast te blijven houden aan een vast ritme, ieder seizoen hetzelfde. Toch is de Winter periode een reflectieve periode die uitnodigt tot vertragen. Ons lichaam, onze geest, en ook ons diepere zelf heeft tijd en ruimte nodig om te herstellen zodat er genoeg energie blijft voor de rest van het jaar. Sta jezelf toe om rustig aan te beginnen dit jaar, nadat de maand januari de rust terug bracht kun je eind februari mee doen met het Slow living Yoga retreat. Je krijgt hier de tools en de ervaring van Slow living zodat je met meer verbinding met jezelf het jaar en het nieuwe seizoen in kunt gaan. Kleine momenten in het jaar even stil staan hersteld je lijf van binnenuit en daar maken we dan ook echt even ruimte voor dit weekend.

Slow living.. misschien heb je al een idee wat het voor jou is. Er kunnen symbolen, producten, gevoelens bij je opkomen. Bij het voorbereiden van dit mooie weekend maakte ook ik een lijstje waarop verschillende dingen kwamen te staan. Denk aan Kaarsen, Zijn in het moment door het volgen van je ademhaling, wollen dekens en boeken, wandelschoenen en bladeren, of een zaadje in de grond.. Slow living s geduldig zijn met jezelf en tijd en ruimte maken om het leven door je heen te laten ontstaan. Belangrijker nog is de vraag, wat Slow living voor jou is.

Op vrijdag 1 december starten we het Slow living Yoga Retreat. Bijzonder aan het Retreat is dat je thuis slaapt en drie momenten in de studio hebt waarbij je aanwezig mag zijn. Iedere dag krijg je een opdracht mee, waardoor je thuis direct aan de slag kunt met het integreren en oefenen met Slow living. Dit doe je in kleine stappen, en mag helemaal op jouw gevoel ontstaan.. waar kun jij verstillen, en langzaam aan doen? Daar krijg je handvaten in, maar ook de vrije hand. Het is een Retreat waarin je bewust kleine stapjes maakt om langzamer te gaan leven. Ervaar hoe je geduldig, rustig, en met meer verbinding met jezelf het jaar kunt starten door het gebruik van je Ademhaling en het toepassen van Yoga in de studio. Een Retreat over het verduurzamen van jouw energie, over verzachting door reflectie, de stabiliteit van stilte en het mogen loslaten wat je niet meer nodig hebt.

Tijdens het Retreat is er de mogelijkheid om bij Jetta Oudemans, energetische healer, een sessie te boeken. Je kunt samen gaan onderzoeken waar het bij jou omdraait als we het thema Slow living, vertragen, aanraken. Door je energie op te schonen creeren jullie zo ruimte in je eigen energieveld waardoor er meer ruimte ontstaat voor vertraging en aandacht voor jezelf. Je energie wordt helder, je voelt beter wat jouw ritme is waardoor er balans blijft bestaan. Een sessie bij Jetta is op zaterdagmiddag bij te boeken en duurt ongeveer een uur. De sessie kost €65.

Het Slow living Yoga weekend kost €111 euro. We starten met een kennismaking op vrijdagmiddag om 17.00 uur. Op zaterdagmorgen 8.30 uur is de eerste Yogales waarna er een Slow living ontbijtje voor je klaar staat. Op Zondag ontvang je de Yogales iets later, om 11.00 uur. We zullen dan een gezamenlijke Brunch eten. In je Persoonlijke Journal mag je het hele weekend schrijven over je ervaringen, en aantekeningen maken over wat we met elkaar delen over het toepassen van Slow living.
Vrijdag 17.00 uur kennismaking met Slow Food en de start van het Retreat met uitleg over Slow Living in je eigen leven toepassen
Zaterdag 8.30 uur Yoga les en journaling *
Zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur bij te boeken: Sessies bij Jetta
Zondag 11.00 uur Yoga les en meditatie **
Zondagmiddag 16.00 uur bij te boeken: Aromatherapie en de seizoenen
* na de les staat er een fijn plantaardig Slow living ontbijtje voor je klaar
**na de les kun je genieten van de Slow Food Plantaardige Brunch

Het Retreat vind plaats in de studio van Joli Vie op de Zwarteweg 3 te Sneek, en wordt gegeven door Docente Jolinde, de eigenaresse van de studio. Om aan te melden kun je een bericht sturen via de contactpagina of mailen naar  info@Joli-Vie.nl