Skip to main content

Reis door de Chakra’s

In ons lichaam zijn er verschillende energieplekken verbonden aan emoties, hormoonklieren en zelfs aan symbolen en kleuren. De chakra’s zijn een van de meest wonderbaarlijke verborgen schatten van ons lichaam, met bewustwording op de energieplekken kun je jouw energieveld opschonen, herstellen en versterken.

Op het Reis binnen de chakra’s one day Retreat gaan we samen de mat op. Laat je meevoeren door de chakra´s, door middel van Yoga, mudra en mantra. We werken we met ieder chakra op zich. Ervaar in je eigen lichaam hoe je om kunt gaan met verstoringen en ervaar wat de kracht is van de specifieke Yoga houdingen, Mudra’s en Mantra’s om de chakra’s de versterken. Deze dag gaat om voelen, in je lijf herkennen en kunnen belichamen.

Yoga komt vanuit de Tantra traditie, het is een manier om het leven te leren begrijpen. Een van de manieren om het leven te leren begrijpen is de fysieke beoefening van Yoga en de daarbij horende meditatie voor het verstillen van de geest. Mantra zingen en met mudra´s werken is daarbij onderdeel van Yoga, om de geest te focussen op het hier en nu. Ook het tekenen van Yantra´s is een onderdeel van het Yoga pad. Yantra tekenen verstilt de geest en trekt de zintuigen naar binnen, iets dat we Pratyahara noemen in de Yoga filosofie. Een Yantra is dan ook een symbool, vanuit de heilige geometrie, dat in verbinding staat met goden zoals Ganesha en Saraswati, en ook de planeten zoals Mercurius. Iedere Yantra heeft een eigen betekenis en brengt een gevoel met zich mee. Op het One day retreat gaan we Yantra´s tekenen, een Yantra voor iets waar je vrucht aan wilt geven, of een speciale intentie die jij kunt plaatsen.

Het one day Retreat kost 175 euro. Het retreat vind plaats op 8 juli, de dag start om 9.30 uur.  Het One day Retreat is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in Yoga, de filosofie en energiewerk. Als je enthousiast bent over het werken met energie in je eigen lichaam, als je manieren zoekt om tot rust te komen en contact te maken met diepere lagen in je lichaam, dan is dit een werkelijk rustmomentje in jouw Zomer.

Het one day Retreat vind plaats in de studio van Joli Vie op de Zwarteweg 3 te Sneek. Om aan te melden kun je een bericht sturen via de contactpagina of mailen naar  info@Joli-Vie.nl