Skip to main content

Belichaam de elementen

De elementen in ons lichaam zijn nauw verbonden met de natuurlijke elementen Ruimte, lucht, water, vuur en aarde. Overal waar we kijken zien we een dans tussen deze elementen. Ook ons lichaam heeft een natuurlijke balans te vinden tussen deze mooie verschillende aspecten, de elementen.

Op 27 augustus start het Belichaam de elementen One day retreat. Het is een retreat waarin je jezelf kunt onderdompelen in Yoga practises speciaal gericht op de elementen. Je leert over de kracht van water, de zachtheid van vuur, de stabiliteit van aarde en het mogen loslaten dankzij het luchtelement.

Het Retreat neemt jou mee in de filosofie van Yoga en Ayurveda, waardoor je practise van Yoga en het leven zelf kan verdiepen. We planten zaadjes en aanschouwen hoe de elementen op dit moment in jouw lichaam met elkaar verbonden zijn. Ontdek je ware natuur, adem en vind je innerlijke compas.

Het one day Retreat kost 175 euro. Het retreat vind plaats op 27 augustus, de dag start om 9.30 uur.  Het One day Retreat is bedoelt voor iedereen die geïnteresseerd is in Yoga, de filosofie en energiewerk. Als je meer verbinding wilt met je natuur en ook je eigen lichaam.

Het one day Retreat vind plaats in de studio van Joli Vie op de Zwarteweg 3 te Sneek. Om aan te melden kun je een bericht sturen via de contactpagina of mailen naar  info@Joli-Vie.nl